header bilde

Morgendagens håndballhelter

imagesEquinor har støttet talentutvikling i Norge helt siden 1990, i håpet om å kunne få unge talenter til å realisere sitt fulle potensiale. I 2006 ga vi satsingen et navn: Morgendagens Helter.

Grunnen er enkel: Det er verken olje eller gass, men mennesker, som er vår aller viktigste ressurs.Både for oss i Equinor og samfunnet for øvrig.

Vi har hatt gleden av å være med på å støtte og utvikle talenter som har gitt oss store kultur- og idrettsprestasjoner, fra Leif Ove Andsnes og Jarle Bernhoft til Martin Ødegaard og Astrid Uhrenholdt Jacobsen. 

Men Morgendagens Helter finnes ikke bare på fotballbanen, i skisporet eller på scenen. De finnes også i klasserom over hele landet. Equinor bidrar blant annet ved å støtte realfagsprosjektet for å skape fascinasjon og begeistring hos barn og unge, så flere blir inspirert til en karriere innen disse feltene. 

Mange av morgendagens største helter vil nemlig være menneskene som finner nye løsninger på balansegangen mellom det å dekke energibehovet til en økende befolkning, samtidig som klimagasser må reduseres. Mer enn noen gang trenger vi mennesker som tør å tenke stort og som har vilje til å jobbe hardt. Slik at de i framtiden kan gå foran, inspirere oss andre og utrette ting vi ikke trodde var mulig.

For oss i Equinor er det veldig viktig å tilrettelegge for utvikling. Fremskritt er helt avhengig av innovasjon, og fremtiden er helt avhengig av fremskritt. Fordi Morgendagens løsninger trenger Morgendagens Helter.

Lykke til med utviklingen av nye håndballtalenter som skal overta for våre landslagshelter og Påsketurneringen i Sandnessjøen!

Sverre Kojedal, informassjef Equinor

KAMPER OG RESULTATER

Telefon: (+47) 902 86 884

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.