header bilde

Informasjon til alle lag 2020

6.mars 2020: Teksten blir oppdatert, og endringer kommer etterhvert som detaljer avklares. Det er merket i teksten hva som kan bli justert. 


velkommen

Da er vi straks klare til å ønske dere alle velkommen til Equinor cup Sandnessjøen 2020. Vi gleder oss og ser fram til flotte dager sammen med dere. Vi har samlet viktig informasjon til dere alle.

Ankomst og innsjekk tilreisende lag
Når dere kommer, skal dere kontakte stevnekontoret som dere finner rett ved inngangen i Stamneshallen. Der vil en av oss følge dere til deres klasserom. Ved innsjekk i rommet blir det fylt ut et skjema der evt feil og mangler i rommet blir notert ned. Dette for å unngå at dere i ettertid blir gjort ansvarlig for noe dere ikke har ansvar for.

Klasserommen blir rengjort sent søndag kveld, eller mandag morgen. Utsjekk fra alle klasserom kan derfor tilpasses tidspunkt for avreise.  

Navnelister
Bruk samme datasystem som ved påmelding for å registere navn. Eventuelle endringer som ikke er meldt oss, må dere gi beskjed om på stevnekontoret. Vi er pålagt å ha oppdaterte lister over alle som overnatter i anleggene vi leier. I tillegg er det viktig at alle lagslister i klassene J/G 12-18 er oppdaterte med de spillerne som faktisk deltar i turneringen. Endringer i lagslister må være gjort FØR laget spiller første kamp, f.eks få med etteranmeldte spillere eller fordeling av spillere mellom flere lag i samme klasse. Det er ikke lov å bruke samme spiller på flere lag i samme klasse (12-18 år). 

Sjekk også at det er oppført riktig kontakperson og mobilnr for hvert lag. Det kan sendes ut informasjon på tekstmeldinger i løpet av helgen. Kontaktpersonen bør derfor følge med på telefonen underveis gjennom helgen.


Vær klar til kamp 5 minutt før kampstart og rask inn og ut av banen
For å unngå forsinkelser i kampprogrammet er det viktig at alle lagledere samler sine spillere og er tilstede på banen i god tid før kampen begynner. I sekretariatene er det tilstede en innpisker som sørger for at lagene blir ikledd vester når det er nødvendig. Lagene må være raske til å gå ut på banen med det samme foregående kamp blåses av. Og når kampen er ferdig må dere også være raske med å hente utstyr på benken når dere har takket motstanderne for kampen. Lagene som spiller på bane Equinor skal bruke inngangen fra foajeen i 1.etg (hovedinngangen). Lagene som er "hjemmelag" bruker trappen opp til venstre og lagene som er "bortelag" bruker trappen opp til høyre.


Lagledermøte
Gjennomføres i auditoriet i Stamneshallen (inngang i korridoren mellom Stamneshallen og Helgelandshallen)  lørdag kl. 11.00

Jury - blir oppdatert med navn når de er avklart
Leder Geir Roger Flatøy  – Sandnessjøen IL
medlem  
medlem 
vara 
vara

Vi ber alle lagledere om å sette seg godt inn i turneringsreglementet. 


Retningslinjer for barnehåndballen 6-10 år
Minihåndball 6-8 år
6er håndball 9-10 år


Badedisko lørdag kveld, 18.00 - 20.00
I samarbeid med Kulturbadet tilbyr vi badedisko lørdag kveld. Det er begrenset antall billetter (kr 50,-), som forhåndsbestilles med epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ledige billetter selges fra stevnekontoret fra kl. 16 fredag. De som deltar på badedisko må være forberedt på å dele garderobeskap med en annen person.

Turneringspriser i svømmehallen - Kulturbadet
Badeanlegget er en del av det nye kulturbygget i sentrum av Sandnessjøen, og har lyse trivelige lokaler med flott utsikt mot sjøen og fjellene rundt.
Turneringsprisen er kr 40 for barn. Svømmehallen er åpen 16-20 fredag, og 10-18 lørdag og 12-18 søndag.

Premieutdelinger (tidspunktene ikke avklart, tilpasses endelig kampoppsett)
Alle lag i klassene Minihåndball 6-8 år: rett etter siste kamp, ca kl. ?? fredag kveld. 
Alle lag i klassene J/G 9, 10 og 11:  ??
Lag som ikke har mulighet til å delta på den felles premieutdelingen må ta kontakt med Siri Flåten (922 42 408) for å avtale evt annet tidspunkt for utdeling.


Gratis busstransport til/fra sentrum lørdag 10-18 (ikke endelig avklart)
Tilbud fra Alstahaug næringsforening. 


Dusj og vask

Garderobene i Stamneshallen har åpent til ca 24.00 begge kveldene. Åpner fra kl 7 om morgenen.

Sanitetsvakt
Vi har godt kvalifiserte vakter gjennom hele helgen, i både Stamneshallen og Helgelandshallen.

Coronavirus
Vi følger utviklingen nøye, og har tett dialog med helsemyndighetene ang situasjonen. Vi vil oppdatere rundt dette temaet fortløpende.

Sportsbutikk i Helgelandshallen (ikke endelig avklart)
Sport1 Sandnessjøen vil ha utsalg i Helgelandshallen.

Stevnekontoret
Her skal vi prøve å gi dere svar på alt dere lurer på. Kontoret vil være bemannet fra kl. 7 lørdag og sønda og så lenge det avvikles kamper. Telefonnummer til stevnekontoret er

902  86 884

KAMPER OG RESULTATER

Telefon: (+47) 902 86 884

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.