header bilde

Sove & spise

Alle som har A-kort innkvarteres på Sandnessjøen ungdomsskole og Sandnessjøen videregående skole i klasserom. Begge skolene ligger i tilknytning til hallene. I tillegg brukes Bjarnetjønna skole til overnatting, og det er gåavstand til hallene. 

Hvert lag må ha en romansvarlig som har ansvaret for rydding av rom før avreise, samt ro og orden under turneringen. Lagene blir gjort ansvarlig for evt. skader på rom/inventar. Romansvarlig må være over 18 år. stamnes

Det tillates maks 20 personer pr. rom i henhold til skolenes brannreglement. Ved utstrakt bruk av store madrasser vil det ikke være plass til 20 stk på de fleste av rommene vi disponerer.

Vi har dag- og nattvakt på skolene.

Spørsmål om overnatting rettes til Karin Tønder Knutsen, tlf 992 91 058

Middag og frokost serveres i egen kantine i Sandnessjøen videregående skole for dem som har A-kort. Middagsmenyen er lasagne med brød og salat på lørdag og lapskaus med flatbrød på søndag. I tillegg er det fiskeburger både lørdag og søndag.

Frokost serveres kl. 7-9 lørdag og søndag
Middag lørdag kl 15-17 og søndag kl 12-14

Lag som ønsker kveldsmat fredag kan kjøpe det i kantina i Stamneshallen (se utvalget i kantina under). Det kan være lurt å gi oss beskjed om tidspunkt for spising og hva dere vil spise før dere kommer, slik at vi har maten klar.

Spørsmål og beskjeder om bespisning rettes til Oddrun Vean, 905 69 535. Oddrun tar også mot alle beskjeder vedr allergier ol.

Kantina i Stamneshallen og Helgelandshallen. (Priser kan bli endret)

Brus/powerade 30,- 
Juice/litago 30,- 
Vann 30,- 
Kaffe 20,- 
Vaffel 20,- 
Lapskaus i kopp 40,-
Pølse m/brød 20,- 
Nudler 30,- 
Baguett m/ ost og skinke 40,- 
Melon 20,-
Eple/pære/banan. 5,-
Sushi 85,- 
Kake 10,-
Tacosnurr 20,- 
Nøttemix 20,-
Kaffekort fredag og søndag 50,- (drikk så mange kopper du ønsker)
Kaffekort lørdag 90,- (drikk så mange kopper du ønsker)


Bjarnetjønna skole
bjarnetjønna

Telefon: (+47) 902 86 884

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.